View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0004004SOGoWeb Mailpublic2018-03-14 11:53
Reporterandre.peters Assigned Toludovic  
PrioritylowSeveritytrivialReproducibilityalways
Status resolvedResolutionfixed 
Platformx86_64OSMicrosoft WindowsOS Version10
Product Version3.2.5 
Fixed in Version4.0.1 
Summary0004004: UTF-8 Emojis in message body not parsed
Description

They look fine in the subject, but not in the message body:

https://i.imgur.com/hxU1JuK.png

Message looks like this:
------=_=-_OpenGroupware_org_NGMime-28164-1485341777.252994-0------
Content-Type: text/plain; charset=utf-8
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Length: 13

=F0=9F=98=81

------=_=-_OpenGroupware_org_NGMime-28164-1485341777.252994-0------
Content-Type: text/html; charset=utf-8
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Length: 25

<html>=F0=9F=98=81</html>

------=_=-_OpenGroupware_org_NGMime-28164-1485341777.252994-0--------

TagsNo tags attached.

Activities

ludovic

ludovic

2018-03-13 16:50

administrator   ~0012690

This is a problem with wide characters in SOPE. I'll fix that as it's a mess right now (much like the entire SOPE code).

ludovic

ludovic

2018-03-14 11:53

administrator   ~0012697

https://github.com/inverse-inc/sope/commit/72ed256b2b2fdee432c1b3e4a4aae1b54e9dd935

Issue History

Date Modified Username Field Change
2017-01-25 06:23 andre.peters New Issue
2018-03-13 16:50 ludovic Note Added: 0012690
2018-03-14 11:53 ludovic Note Added: 0012697
2018-03-14 11:53 ludovic Status new => resolved
2018-03-14 11:53 ludovic Fixed in Version => 4.0.1
2018-03-14 11:53 ludovic Resolution open => fixed
2018-03-14 11:53 ludovic Assigned To => ludovic