View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0001443SOGoWeb Mailpublic2011-10-07 16:35
Reportercholl Assigned Tofrancis  
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status resolvedResolutionfixed 
Product Version1.3.8a 
Fixed in Version1.3.9 
Summary0001443: Signature link is not there (fresh users)
Description

I noticed that some users had no signature link. After comparing the c_defaults table with users that had one I found out that those users without the link only have SOGoLanguage set. The other users had a complete settings set. It is sufficient to alter just on setting to get a complete set created and after that the signature link is displayed.
Bug 0001196 helped me to look at the right places and even if there is a workaround it would be less confusing if there would be a link displayed right from the start.

TagsNo tags attached.

Activities

Christian Mack

Christian Mack

2011-09-16 08:10

developer   ~0002849

As far as I know this only happens, when the corresponding account was created with an older version of SOGo and the user never saved his preferences before.

Workaround:
Open "Prefernces", then press "Save and Close".
Open "Prefernces" --> "IMAP Accounts" again, now the link after "Signature:" is there.

francis

francis

2011-10-07 16:35

administrator   ~0002878

Fixed in revision c4988e0379d3f99f40a98620c2c808a000bc5c58.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2011-09-12 10:26 choll New Issue
2011-09-16 08:10 Christian Mack Note Added: 0002849
2011-10-07 16:35 francis Note Added: 0002878
2011-10-07 16:35 francis Status new => resolved
2011-10-07 16:35 francis Fixed in Version => 1.3.9
2011-10-07 16:35 francis Resolution open => fixed
2011-10-07 16:35 francis Assigned To => francis